Voor wie aan bouwen denkt!

Prefab

HSB Wanden

In onze fabriek in Geesteren (Ov.) produceren wij diverse soorten prefab houtskeletbouw wanden. We kunnen binnenwanden maken zowel geïsoleerd als niet geïsoleerd. Maar ook topgevels en dergelijke behoren tot de mogelijkheden. Alle buitenwanden kunnen geproduceerd worden met de benodigde kozijn- en deursparingen. Tevens is het mogelijk om de kozijnen die in de HSB-wanden horen te laten produceren en monteren in onze HSB-wanden.

Sporen-scharnierkappen

Tevens produceren wij in onze fabriek in Geesteren (Ov.) scharnierdaken. Deze gescharnierde prefab elementen hebben aan beide zijden een overspanning van nok naar goot en meestal een ondersteuning door middel van meegeleverde dragende knieschotten. De opbouw van deze enkelschalige elementen bestaat uit: een onderplaat, dampremmende laag, sporen met daartussen isolatie materiaal, een buitenfolie, tengels en panlatten. Isolatiewaarden van Rc=2.5 t/m Rc=4.0 zijn naar keuze mogelijk. Hoge isolatiewaarden zijn te realiseren door toepassing van minerale wol met een lage lambda-waarde. Scharnierdaken in diverse uitvoeringen/modellen zijn mogelijk.

Prefab gootconstructies

Voor ons aannemersbedrijf produceren wij tevens de prefab gootconstructie voor de scharnierdaken. Deze worden zodanig geprefabriceerd dat de goten voor het plaatsen van de kapconstructie worden geplaatst. Hierdoor kunnen de dakpannen na het plaatsen van het dak snel gelegd worden zonder dat er nog een gootconstructie moet worden getimmerd in het werk.

Dakkapellen

Daarnaast produceren wij in onze fabriek kwalitatief hoogwaardige dakkapellen. Uitvoeringen in allerlei afmetingen en vormen behoren tot de mogelijkheid. De afwerking aan de buitenkant kan naar keuze uitgevoerd worden met diverse materialen en bekledingen zoals Trespa, garantplex, rockpanel etc. Verschillende dakbedekkingen zijn mogelijk en kunnen fabrieksmatig aangebracht worden. Hierop wordt dan 10 jaar garantie gegeven. Het dak wordt standaard op afschot gemaakt. Kozijnen ten behoeve van de dakkapellen worden ook door ons geproduceerd en verwerkt in de dakkapellen.

Montage

Naast de productie van bovengenoemde prefab onderdelen verzorgen wij ook de montage van deze producten. Ook het leveren en monteren van een compleet casco behoort tot de mogelijkheden.

Bramer B.V. Bouwbedrijf Donker B.V.
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2