Voor wie aan bouwen denkt!

Over ons

De eerste machinale timmerwerkzaamheden hebben plaatsgevonden in de werkplaats in Vriezenveen, aan de Almeloseweg, op de locatie van ons huidige hoofdkantoor. In 1965 is het aannemersbedrijf van de Gebr. Alberink aan de Haarbrinksweg in Geesteren overgenomen. Daarna zijn in stappen de machinale timmerwerkzaamheden verplaatst naar Geesteren.

Machine en installaties zijn up-to-date

In de loop der tijden is het handmatige timmerwerk in de timmerfabriek steeds meer vervangen door machinale werkzaamheden en tegenwoordig vinden de meeste machinale timmerwerkzaamheden plaats door computergestuurde machines. Onze machines en installaties mogen “up-to-date” genoemd worden.

Eigen spuitinrichting en opslag

In de timmerfabriek beschikken we ook over een spuitinrichting waar de grondverf aangebracht wordt. Indien gewenst kan zelfs het glas en de aflaklaag fabrieksmatig worden aangebracht.

De diverse werkzaamheden op onze bedrijfsvestiging in Geesteren vinden plaats binnen/vanuit 3 afdelingen. Dit zijn: de afdeling materieel, de afdeling kozijnen en de afdeling elementen en toebehoren. In en vanuit de aanwezige opslaghallen wordt ons eigen materieel gekeurd, opgeslagen en beheerd.

certificaten

De werkzaamheden vinden plaats onder Komo-certificaat en omvatten het maken van kozijnen, HSB-wanden, gevelelementen, kappen, balklagen, bekistingen en toebehoren.

De timmerfabriek is gecertificeerd volgens ISO9001, ISO14001, FSC®, PSO en STIP®. Alle producten worden onder komo-certificaat gemaakt. Wij zijn aangesloten bij Bouwend Nederland.

[Download] ISO 9001:2015 Certificaat
[Download] ISO 14001:2015
[Download] PSO Trede 3
[Download] FSC®-certificaat
[Download] SKH-STIP certificaat
[Download] Komo – Houtachtige dakconstructies met daksegmenten (uitgegeven: 01-09-2016)
[Download] Komo – Houten gevelelementen concept I, II en II+ (uitgegeven: 30-04-2021)
[Download] Komo – Niet dragende binnenspouwbladen gevelvullende elementen en voorzetwanden (uitgegeven: 01-09-2016)

Bramer B.V. Bouwbedrijf Donker B.V.
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2