Over Ons

De eerste machinale timmerwerkzaamheden hebben plaatsgevonden in de werkplaats in Vriezenveen, aan de Almeloseweg, op de locatie van ons huidige hoofdkantoor. In 1965 is het aannemersbedrijf van de Gebr. Alberink aan de Haarbrinksweg in Geesteren overgenomen. Daarna zijn in stappen de machinale timmerwerkzaamheden verplaatst naar de locatie Geesteren.

Ons team
 

Productie

Onze timmerfabriek bestaat uit circa 8.000m2 bedrijfshallen met kantoor. Een modern geoutilleerd machinepark en een eigen spuiterij staan garant voor optimale kwaliteit door  het werken onder geconditioneerde condities. Doordat wij alles in eigen huis hebben kunnen wij zeer korte levertijden garanderen en onze gewenste kwaliteit waarborgen.

Het productieproces bestaat uit verschillende onderdelen waarbij techniek en vakmanschap hand-in-hand gaan. Wij blijven continu in beweging om ons productieproces verbeteren en te verduurzamen.

PSO-trede 3

Wij zijn door Tüv Rheinland in 2021 geaudit op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO-3).

Trots op Trede 3
Al jaren heeft Bramer oog voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Bovendien is het een erkend leerbedrijf waar jongeren opgeleid worden tot vakmensen. Vaak  komen ze na de opleiding bij Bramer in dienst.

Sinds wij in 2021 trede 3 in ontvangst mochten nemen, behoort Bramer tot de koplopers van Nederland.

Service

Leveringen

Timmerfabriek Bramer kenmerkt zich door snelle en correcte levering van kozijnen, deuren en ramen. Wij leveren, goed, snel en tegen scherpe condities.

Onze kozijnen zijn ook online te bestellen!

 

Contact
 

Ons bedrijfsproces

Schema Bramer DEF

Ons team

Bedrijfsleider
Jan Grobben
Materieelbeheer
Gert-Jan Reinink
Werkvoorbereiding/calculatie Prefab
Janniek Schepers
Werkvoorbereiding/calculatie kozijnen
Richard van Dam
Werkvoorbereiding/calculatie kozijnen
Dennis Valk