Voor wie aan bouwen denkt!

ISO14001-certificaat voor Bramer

“Voor wie aan bouwen denkt” is de bedrijfsslogan van Bramer.

“Voor wie aan duurzaam kwaliteitsbouwen denkt” is wellicht een toepasselijke variant van de slogan. Het milieumanagementsysteem van Bramer is namelijk ISO14001-gecertificeerd, terwijl haar kwaliteitsbeheersing reeds jaren aan eisen van ISO9001 voldoet. Echter een langere slogan, daar zit Bramer “niet op te wachten”. “We moeten dan onze nieuwe energiezuinige bussen vervangen door een -onnodige- verlengde versie”, merkt Gerrit Wessels gekscherend op. Gerrit is directeur “Werkmaatschappijen” bij het Bramer-concern.

Bij Bramer staat een doelgerichte benadering voorop. “Onze klanten zijn bijzonder tevreden met onze no-nonsense aanpak. Ze kunnen er van op aan dat ze duurzame kwaliteit krijgen. Dat hoeven we niet in een slogan te benadrukken”, licht Gerrit toe. “Voor wie aan bouwen denkt” blijft voldoende en illustreert dat Bramer uw ideeën weet te realiseren in een proces van nauwe samenwerking.

“We zijn overigens erg blij om ISO14001 aan onze certificaten toe te kunnen voegen. We zien het als een bevestiging dat we ook op het gebied van milieuzorg bewust en goed bezig zijn. Het past bij het nemen van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid”, zegt Renco Paarhuis (VGM-coördinator). “Bovendien stelt het onze klanten in staat hun duurzaamheidsdoelen met inzet van Bramer te behalen”, vult Gerrit aan.

“ISO14001 biedt derhalve extra mogelijkheden onze klanten tevreden te stellen”.

Klik hier voor het certificaat ISO 14001.

Meer nieuws

Bramer B.V. Bouwbedrijf Donker B.V.
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2